Σχετικά με μας

Καλώς ήρθατε

Στο Volos Veterinary Specialists προτεραιότητά μας έχει ο καλύτερός σας φίλος.

Το 2014 ο κύριος Φιλήμονας Διαμαντής, γυρίζοντας στην Ελλάδα μετά από πολλαπλές μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό, είχε το όραμα να δημιουργήσει μία μονάδα υγείας στο Βόλο στην οποία θα ήθελε και τα δικά του κατοικίδια να περιθάλπονται.
Έτσι ξεκίνησε ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα για τη περιφέρεια της Ελλάδος, με την ίδρυση του Volos Veterinary. Πολύ γρήγορα όμως οι φιλόζωοι του Βόλου αγκάλιασαν αυτή τη πρωτοπόρα προσπάθεια και εμπιστεύτηκαν την υγεία των ζώων τους στον κύριο Διαμαντή.

Οκτώ χρόνια μετά, ιδρύεται το Volos Veterinary Specialists και έτσι υλοποιείται το όνειρο που είχε από τη πρώτη μέρα εργασίας ως κτηνίατρος.

Συγκρότησε μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων και κατασκεύασε μια κλινική στα πρότυπα των καλύτερων κτηνιατρικών κλινικών στην Ευρώπη, εξοπλίζοντάς την με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ιατρική των ζώων συντροφιάς.

Με την έναρξη λειτουργίας της ήρθε και η πρώτη αναγνώριση από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το οποίο και αναγνώρισε το Volos Veterinary Specialists ως συνδεδεμένο-συμπράττον κέντρο κλινικής εκπαίδευσης στην ιατρική των ζώων συντροφιάς του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας.

Μότο του, η σύγχρονη και ολοκληρωμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, υλοποιώντας το τρίπτυχο Πρόληψη-Διάγνωση-Θεραπεία.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ